Induksjon dag 4

Dagens første to måltider er inspirert av Lena Beatrices omelettruller – fyll justert etter hva jeg hadde av ditt og datt på kjøkkenet mitt.   Tredje måltidet er simpelthen rester fra i går. Kjedelig, men velsmakende og lettvint – hverdagsmat!   Karbohydratinnholdet i denne dagsmenyen er ikke høyere enn ca 15 gram, men minst 12 av dem kommer fra grønnsaker, så jeg sier meg fornøyd.

Måltid 1: Omelettrull med diverse fyll:  Babyspinat, ruccola, gulost, spekeskinke, blåmuggost-dressing, rød paprika. (4,6 kh)

Måltid 2: Samme som måltid 1. (4,6 kh)   (Disse ble kjempegode! Ultimat smakskombinasjon – nam nam!)

Måltid 3: Stekt nakkekotelett og bønnekasserolle  (5 kh)

Ja – den bønnekasserollen består forresten av brekkbønner og minimais, majones, cheddarost og krydder.  Enkelt og godt – mulig jeg poster et eget innlegg med nøyaktig oppskrift.  Blåmuggostdressingen har jeg også laget selv, av gorgonzola, majones og seterrømme.    Forresten –  minimais står ikke spesifisert på listene over tillatte induksjonsgrønnsaker, men her tillot jeg meg å anta at det umulig kan være veldig galt. Vel innenfor alle regnestykker, i alle fall.  Og så smaker det jo så godt!

I dag har jeg handlet inn baby leaf mix (salatpose), squash, sellerirot, og cherrytomater.  Jeg er ikke noe glad i rå tomat i det hele tatt, men jeg tenkte å bruke dem til en liten suppe eller stekt i panna til eggefrokostene mine – det burde bli bedre, ja?  Smaken har jeg jo ingenting imot – men konsistensen i «opprinnelig» form har jeg aldri taklet.  Trøsten er at jeg var enda mer kresen og sær i matveien før…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: