Induksjon dag 6

Lørdagsmenyen:

Måltid 1: Squegg med blåost-dressing (3,5 kh)

Måltid 2: Coleslaw (ca 1/5 porsjon, 150 gram) og grillet kyllinglår, blåost-dressing (7,3 kh)

Måltid 3: Coleslaw og biffkjøtt,  kryddersmør (7 kh)

Hvis jeg ikke hadde vært så intenst glad i coleslaw, hadde jeg sikkert byttet ut tilbehøret i et av måltidene med sellerirot eller en salat eller hvasomhelst annet.  Jeg er ganske heldig sånn, god mat spiser jeg gjerne flere ganger, så lenge jeg får variasjon på lang sikt.  Søndagsmenyen blir nok svært lik denne!  Det er ingen ulempe, for her er karbohydratinnholdet bittelitt i underkant av 18 gram, og det er jo supert.     De siste dagene har jeg nemlig ikke fått i meg på langt nær så mye.  Utover dagen har jeg vært altfor mett til å få i meg det angitte tredjemåltidet… og det er IKKE i tråd med Atkins induksjon! Der foreskrives både minst tre måltider daglig, og minst 12 gram karbohydrater daglig fra grønnsaker – begge deler utgår jo når et måltid faller ut.   Men jeg tror altså ikke det er feil å lytte til skrotten likevel – vil den være i fred, så skal den få være i fred.

2 kommentarer to “Induksjon dag 6”

  1. Hei 🙂
    Her er det ny design hver dag 🙂 Føler du noen forandringer etter du begynte med induksjon? Jeg ser det er mange som driver med det for tiden og lurte på å prøve..

    Coleslaw er kjempegodt!

    • Hehe ja, jeg prøver å jobbe meg frem til et design som passer. 🙂

      Induksjon har ikke endret noe særlig for meg, bortsett fra å tvinge meg til å spise mer ordentlig mat – jeg har ellers en tendens til å erstatte måltider med osteskiver med smør på, feks… lat og bedagelig som jeg er. Vekta derimot har ikke rikket på seg, men det har bare gått en uke, det kan jo være så mangt som bidrar til det. (Dessuten har jeg blitt inspirert til å browse noen amerikanske forum med massevis av fantastiske bildetråder for induksjons-mat – nye mat-ideer er alltid velkomne…)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: